Van Harte vakantiepark (Echten, Nederland)

Geschreven door Jeannine - Zoals elk jaar gaan we met de vzw OpStap met vakantie. In 2010 zijn we naar het domein " Van Harte" in Nederland getrokken nl de provincie Drenthe. "Van Harte" is kleinschalig en gezellig. Alle huisjes zijn rolstoel toegankelijk met een reuze douche kamer met verhoogd wc en douchestoel;.heb je een douchebrancard of tillift nodig even bij de reservatie vermelden en het is in huis bij uw aankomst. De huisjes zijn in groepjes geschakeld van 4 tot 20 personen deze zijn opsplitsbaar in 2.

Elke woonkamer heeft tv , voetbal- en tour de France fanaten moeten niets missen. Op het binnenplein zijn speeltoestellen voor de kleintjes , een koe en haar kalf kijken toe. Het domein kan helemaal afgesloten worden zodat en geen gevaar bestaat dat er kinderen weg kunnen lopen. Voor en achter een grote parking . Langs de achterpoort is de boswachterij Ruinen =  wandelbos met rolstoel- en fietspad. Johan ,de beheerder, en zijn zoon helpen u graag verder zij geven met plezier alle info van binnen en buiten het park zij vinden voor alles een oplossing.Je kan bij hen terecht voor o.a.Skelterverhuur ,Fiets- rolstoelfietsen- en tandemverhuur ,laken-,handdoeken- ,keukendoekverhuur,catering,boodschappenservice ,routekaarten, fiets- en wandelroutes ,-kaarten en postzegels ,foldermateriaal van de omgeving , adressen van restaurants en cateringbedrijven,supermarkt C100 enz.
Uitleen van jeu-de-bouleballen, volleyballen, voetballen en dergelijke meer. Tijdens de zomervakantie is er ook een animatieteam aanwezig. Deze vakantieplek is werkelijk de beste die we met de groep vzw OpStap bezocht hebben. Onze kinderen , hun moni's en wijzelf hebben het reuze naar onze zin gehad.

Beste mensen geniet van een reuze vakantie dichtbij huis , 287 km van Antwerpen. De files en de wegenwerken onderweg moet je erbij nemen, 't was qua accomodatie voor mensen met beperkingen en hun familie buitengewoon goed met alles erop en eraan, we hebben zelfs een subtropisch Nederland beleefd. Ongekend is onbemind maar die tijd is nu voorbij. Prettige en deugddoende vakantie bij "Van Harte" en doe Johan veel groeten.

Domein " van Harte " Ruinerweg 18 7932 PD Echten , Drenthe ( ts Meppel en Hoogeveen) ; vanharte@hetnet.nl ;tel 0031528251221 foto's op de site en die van vzw OpStap; http://vzwopstap.be

 

Nawoord: Jeannine liet ons begin 2017 weten dat domein Van Harte gesloten is.

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 5 (1 stem)