Elektrische offroad strandrolstoel in Texel (Nederland)

Geschreven door Chris - Goed nieuws vanop Texel ! Vanaf nu wordt het strand van Texel avontuurlijker en toegankelijk voor gehandicapten. Dankzij de Cadweazle, een elektrische offroad rolstoel die men zelfstandig kan gebruiken (joystick). Een stoere strandmobiel beschikt als eerste in Nederland een zonnepaneel. Kijk maar op deze link: www.paal17.com/index.php/verhuur/strandrolstoel.
Mijn man en ik hebben het zelf uitgeprobeerd en het gaat prima. Het personeel helpt bij het in- en uitstappen.
Fantastisch ! Het was voor mij de eerste keer dat ik langs de vloedlijn kon wandelen.
Er kan ook nog iemand achterop staan !

De 1e strandrolstoel staat aan Paal 17 bij het volledig rolstoelvriendelijk strandpaviljoen. De uitbaters staan je op een uiterst vriendelijke wijze met raad en daad bij. Je kan telefonisch reserveren (noodzakelijk) 0031 0 222 317 614 (Texel 317 614)
Je betaalt 10 euro voor 2 uren.
Deze 1e strandrolstoel is er gekomen door de samenwerking van de Sigt (Stichting Integratie Gehandicapten Texe)l, de Rabobank en natuurlijk Paal 17 , hét strandpaviljoen waar het met een drankje en hapje de hele winter en zomer altijd gezellig vertoeven is.
De SIGT kan ook met trots melden dat we dankzij sponsoring van diverse bedrijven, instanties en individuelen   goed op weg zijn op nog 3 bijkomende Catweazles te financieren. (per stuk 12.000 euro)
Deze komen zeker dit jaar nog aan Paal 9, 28 en 33. Dus Rolstoelers .....op Texel loopt het op wielen !

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)