Van Basel (Zwitserland) naar het Gardameer (Italië)

De zon gaat onder boven het Gardameer.

Verslag van Lysiane: Wij zijn naar een huwelijksfeest in Italië geweest en hebben dit met een kort verblijf gecombineerd. Hier onze bevindingen:
Gezien de afstand hebben wij een tussenstop voorzien in Basel. Via een reisagentschap hadden wij een toegankelijke kamer gereserveerd bij Hotel Courtyard by Marriott.
De accommodatie was voor verbetering vatbaar. De wc stond bijna helemaal in de hoek en de lavabo stond er schuin voor. Wij hadden onze eigen tillift bij maar het was niet gemakkelijk. De wc-bril stond op een 30 cm van de muur zodat we een kussen achter de bril moesten steken of mijn zoon Andy “lag”  op de wc ipv te zitten. Er waren wel handgrepen aan de muur en een neerklapbare muurbeugel. Er was een open douche met verschuifbaar zitje maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Er was ook een drempel ts kamer en badkamer zodat we met de lift niet gemakkelijk naar binnen konden rijden.
Er was een restaurant(duur, weinig keus en niet al te lekker) en ze waren wel gewillig om het eten van Andy te mixen. ‘s Morgens was er ook een uitgebreid buffet-ontbijt. Het was allemaal zeer duur. Naast de kamer moest er ook stadstaks betaald worden en zowel de ondergrondse als bovengrondse parking was betalend.
De kamer op zichzelf was in orde. Andy sliep in een klein 1-persoonsbedje. Wij hebben dat tegen de muur gezet en aan de andere kant een zeteltje voor gezet zodat hij niet uit bed kon vallen.
 
In Italië verbleven we in Hotel Vila Luisa in San Felice del Benaco. Mijn neef had een aantal kamer gereserveerd voor de familie. De kamer was gelegen op het gelijkvloers en er was een ondergrondse parking met lift. De kamer was vrij ruim en we konden gemakkelijk in de badkamer en Andy zat heel goed op het toilet. Er waren geen beugels voorzien maar wij hebben dit niet nodig. Om te douchen hebben wij een tuinzeteltje in kunststof gebruikt en dat ging vlot. Het was dus niet echt een aangepaste kamer maar toch ging het beter dan in Basel. Ook voor het mixen van het eten was er geen probleem.
 
Het lastigste voor Andy was de rit. Vooral de laatste dag van Basel naar Gent was hij moe en moest dringend naar toilet maar onderweg is verzorging moeilijk dus hij had het lastig.

Hoe goed vond je dit reisverslag?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)