Egypte ten top

Voor een piramide rust een metershoge sfinx, een leeuw met mensenhoofd.

 

Reisorganisaties

Egypt for All

Egypt for All specialiseert zich in een aanbod voor personen met een beperking. Er is keuze uit allerlei arrangementen (o.a. duikvakanties), maar ook wie zelf een reis uitstippelt of gewoon een daguitstap wil maken, kan erop rekenen. Informatie in het Engels, Duits en Nederlands.

General Reizen

Zowel groepsreizen als reizen op maat, die rekening houden met individuele wensen en speciale voorzieningen, zijn mogelijk bij General Reizen. In de rubriek "Gehandicapten programma's" krijg je een overzicht van het toegankelijke aanbod. Informatie in het Nederlands.

Sahara Travel

Deze Nederlandse reisorganisatie Sahara Travel is gespecialiseerd in de combinatie van woestijn en cultuur. Er wordt gereisd in kleine groepen. Sinds enkele jaren bevat hun pakket ook enkele begeleide reizen voor personen met lichamelijke beperkingen. Uitleg lees je in de rubriek ‘Reizen’. Kijk in het menu bij “Specials voor lichamelijk beperkte reizigers”.

Dialyse

Wil je als dialysepatiënt genieten van een onbezorgde vakantie in Egypte? Neem dan eens een kijkje op www.corendoncare.com. Corendon Dialysereizen (vroeger ENVY) heeft sinds 2003 ervaring met deze specialisatie.

Meer info over georganiseerd reizen krijg je hier.

Heb jij tips over toegankelijk reizen naar Egypte? Laat het weten.