Residence Arabesque (Dahab, Egypte)

Geschreven door Pia (2014).

Gisteren terug gekomen uit Egypte. Verbleven in http://residencearabesque.com/ - http://www.bedandbreakfast.eu/bed-and-breakfast-nl/dahab/residence-arabe...
Prachtige, voor mij goed aangepaste accommodatie.

Hoogte 2 losstaande bedden 52 cm. Deuren slaapkamer en badkamer 85 cm breed. Voordeur vergeten te meten maar die was ook royaal. Achterdeur bestaat uit 2 delen, die apart te smal zijn. Helaas moet een deel met een schuifje wat te hoog zit losgemaakt worden. De tuin is overigens ook via de voordeur te bereiken.

Hoogte toilet 42 cm. Naast het toilet is een breed handvat aan de muur. Afstand toilet en die muur is 50 cm. Aan de andere kant van het toilet is de opening 54 cm naar een kastje. Dit kastje is 50 cm diep. Dan is er diepe wastafel hoogte bovenkant 90 cm. Afstand wastafel en kastje is 71 cm. Omdat de wastafel erg hoog hangt kunnen de wielen van de rolstoel er onderdoor. Douche ruimte is 140 cm er is een douchestoel waarvan de bovenkant zitting 60 cm is. De douchestoel heeft wielen. Er is ook nog een handvat aan de muur in de douche ruimte.In de keuken is alleen de gootsteen onderrijdbaar. Tafel goed onderrijdbaar.

Er is ook een extra bedje in de kamer: een uitklapbaar bankje wat bestaat uit matrassen. In de slaapkamer is een airco en er staat ook een losse airco. In de woonkamer/keuken hangen grote ventilators.

Een van de belangrijkste dingen wat men moet weten is dat de situatie van de straten bestaat uit harde wegen die veel keitjes bevatten.
 

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)