Hotel Courtyard by Marriott (Basel, Zwitserland)

Tip van Lysiane: De accommodatie was voor verbetering vatbaar. De wc stond bijna helemaal in de hoek en de lavabo stond er schuin voor. Wij hadden onze eigen tillift bij maar het was niet gemakkelijk. De wc-bril stond op een 30 cm van de muur zodat we een kussen achter de bril moesten steken of mijn zoon Andy “lag”  op de wc ipv te zitten. Er waren wel handgrepen aan de muur en een neerklapbare muurbeugel. Er was een open douche met verschuifbaar zitje maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Er was ook een drempel ts kamer en badkamer zodat we met de lift niet gemakkelijk naar binnen konden rijden.
Er was een restaurant(duur, weinig keus en niet al te lekker) en ze waren wel gewillig om het eten van Andy te mixen. ‘s Morgens was er ook een uitgebreid buffet-ontbijt. Het was allemaal zeer duur. Naast de kamer moest er ook stadstaks betaald worden en zowel de ondergrondse als bovengrondse parking was betalend.
De kamer op zichzelf was in orde. Andy sliep in een klein 1-persoonsbedje. Wij hebben dat tegen de muur gezet en aan de andere kant een zeteltje voor gezet zodat hij niet uit bed kon vallen.

Hoe goed vond je deze reistip?: 
Gemiddeld: 4 (1 stem)